top of page
Réunion d'équipe

Wie zijn wij ?

20221113_163720_edited.jpg

Oprichter en vermogensbeheerder

20 jaar ervaring in vermogensbeheer bij verschillende financiële instellingen

Internationale MBA (SDA Bocconi & ESADE)

Gepassioneerd over mijn werk en auteur van verschillende artikelen over behavioural finance

Sébastien Van Passel
Advies en financiële planning

  • LinkedIn Social Icône

Florence Hanssens
-erkende makelaar

florence_hanssens-removebg-preview.png

IPI-erkende makelaar

Ons management team is gemengd. Florence begon een paar jaar geleden haar eigen makelaarskantoor en wilde bijdragen aan deze maatschappelijke kwestie.
Opgeleid als maatschappelijk werker

Gecertificeerd makelaar IPI 509.436

PerpetuHome ontstaat uit een idee om in te spelen op een behoefte van onze klanten.


Zoals u weet is het niveau van onze pensioenen over het algemeen zeer laag om een goede levenskwaliteit te garanderen.  Sommige mensen vulden dit inkomen aan met de opbrengst van hun spaargeld. Deze bron van inkomsten neemt al enkele jaren af, omdat "geld geen geld meer oplevert".


Er werden talrijke gesprekken gevoerd met onze toekomstige partners, voornamelijk uit de wereld van vermogensbeheer en vastgoed.  Wat wij gemeen hebben, is dat wij veilige en betrouwbare oplossingen willen vinden die gekoppeld zijn aan de idee van de duurzaamheid van het vermogen van onze cliënten, vaak in het kader van hun vermogensplanning.


Wij hebben besloten PerpetuHome te lanceren om onze klanten bij te staan door onze expertise in het analyseren van hun financiële situatie, wat leidt tot concrete oplossingen zoals lijfrente, verkoop via een leven, 3-6-9 jaar of erfpacht, en elke andere oplossing waarmee zij hun inkomen kunnen aanvullen via hun onroerend goed.


Hiervoor werkt PerpetuHome vaak samen met deskundigen zoals notarissen, banken, verzekeringsmakelaars en boedeladvocaten.
Kortom, het doel van P
erpetuHome is het bestendigen van uw inkomen uit uw woning.

bottom of page